Een eigen Maaslands Carnavals Liedjes Festival website?

In 2013 werd op 23 november de drie en dertigste editie gehouden van dit openbaar Osse Carnavals evenement.
Deze 33ste editie was voor de MCLF commissie een mooie gelegendheid om alle beschikbare opnames ter beschikking te stellen via deze website.
Deze website zal alleen de historie van het MCLF herbergen, waarbij de liedjes op de voorgrond staan.
Je vindt hier dus geen inschrijf formulier, reglement of uitslag. Daarvoor moet je gewoon op de website van De Raauw Ossekar zijn

De Carnavalsliedjes waar we een opname van hebben staan in een database.
Dit betekent dat we van de 2de editie tot en met de 13de editie de nummers één hebben. Vanaf de viertiende hebben we alle 4 of 6 nummers.

Heb je een MCLF-liedje, van de eerste 13 edities, die nog niet in deze database staat en heb je die ook als mp3 beschikbaar dan zouden wij die graag willen toevoegen aan deze database. Even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact op. Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Uitleg gebruik

In menu-item Overzicht vind je alle beschikbare nummers (172).  Per pagina worden er 50 liedjes getoond. De liedjes staan op volgorde van de editie en binnen een editie op plaatsnummer.
Wil je een liedje downloaden,dan klik je op de betreffende regel. Je krijgt dan een pop-up met de vraag waar het liedje geplaatst moet worden.download.

Veel plezier